Καλώς ήρθατε

Ο Βάιος Δημητρίου σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προιόντων όπως αρτοσκευάσματα, είδη ζαχαροπλαστικής και πολλές άλλες λιχουδιές που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό ουρανίσκο. Ο φούρνος μας σας προσφέρει μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών με κυριότερες το catering και το delivery. Στο Sportscaffe μας θα βρείτε μία μεγάλη αίθουσα όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ομάδα.
Περιηγηθείτε στο site μας,δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα για εμάς.

 
overview left

Φούρνος

Το πρώτο μας κατάστημα βρίσκεται στην Ναπολέοντος Ζέρβα & Σαλαμάγκα 1 και σε αυτό μπορείτε να βρείτε παντός είδους αρτοσκευάσματα καθώς και είδη ζαχαροπλαστικής...περισσότερα

Sportscafe

Το δεύτερό μας κατάστημα βρίσκεται στην Δωδώνης & Καποδιστρίου. Σερβίρουμε αρτοσκευάσματα, είδη ζαχαροπλαστικής καθώς επίσης και ζεστά ή κρύα ροφήματα και καφέδες...περισσότερα

Catering

Ο Βάιος Δημητρίου αναλαμβάνει τροφοδοσία catering οποιασδήποτε εκδήλωσης με ποικίλα, εύγευστα και καλαίσθητα εδέσματα αναδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της εκδήλωσής σας...περισσότερα

Delivery

Με σεβασμό στον καταναλωτή τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή διατροφική τους αξία. Τα συστατικά είναι προσεγμένα για να γεμίζουν με  γευστική απόλαυση τις δημιουργίες άρτου και ζαχαροπλαστικής. Με μεγάλη προσοχή διαλέγονται τα υλικά από καταξιωμένους προμηθευτές όπως η Creta Farm και η Δωδώνη με υψηλών προδιαγραφών αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο ο φούρνος προσβλέπει στην παροχή εύγευστων και θρεπτικών επιλογών στα Ιωάννινα.Ο φούρνος Βάιος Δημητρίου κάνει delivery εξυπηρετώντας κάθε στιγμή τις διατροφικές ανάγκες του καταναλωτή στα Ιωάννινα...περισσότερα

O Βάιος Δημητρίου, με σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή, συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές οι οποίοι θέτουν υψηλά τον πήχη της ποιότητας. Ο Φούρνος επιλέγει προϊόντα εταιριών όπως η Δωδώνη, οι Μύλοι Παπαφίλη,  Rio Mare, Pummaro, Hellmanns και Philadelphia.

overview left Η ΔΩΔΩΝΗ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ελληνικές γαλακτοκομικές μονάδες από άποψη οικονομικών μεγεθών και είναι η κορυφαία εξαγωγική εταιρία στο τομέα των τυροκομικών προϊόντων. Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρίας είναι η αγορά και η επεξεργασία γάλακτος για την παραγωγή και την εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων.

overview left Οι Μύλοι Παπαφίλη παράγουν άλευρα λευκά και κίτρινα κατάλληλα για αρτοποίηση. Παράγονται από προσεχτικά επιλεγμένες ποικιλίες μαλακών και σκληρών σιτηρών.


overview right Ο Rio Mare καταξιώθηκε αρχικά στην συνείδηση του ελληνικού κοινού σαν όνομα συνώνυμο με το τρυφερό φιλέτο τόνου (τόσο τρυφερός...που κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού!), αλλά τα τελευταία χρόνια την προτίμηση του κοινού κέρδισαν και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.


overview rightΤο Pummaro ως προϊόν τομάτας, είναι μια φυσική πηγή λυκοπενίου (12μg ανά 100gr). Οι ειδικοί γεωπόνοι του Pummaro, επιλέγουν προσεκτικά τους σπόρους τομάτας που δίνονται για καλλιέργεια προκειμένου να παραχθεί ένα ποιοτικό προϊόν για τους τελικούς καταναλωτές. 

overview left Νόστιμο, απολαυστικό, με απαλή, κρεμώδη υφή, το PHILADELPHIA προσδίδει υπέροχη γεύση στο ψωμί, τα σάντουιτς, τα ζυμαρικά ή τα γλυκά.


overview rightH HELLMANN’S έχει χτίσει την εικόνα της ως η μάρκα που προάγει την ποιότητα. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών της για νέες, γρήγορες και έξυπνες γευστικές προτάσεις, έχει δημιουργήσει μια σειρά από dressings, φτιαγμένα από αγνά, προσεκτικά διαλεγμένα υλικά που καλύπτουν κάθε καταναλωτική ανάγκη.

overview left

 

 Αθλητισμός

Ο Βάιος Δημητρίου συμμετέχει μέσα από χορηγίες στις αθλητικές δραστηριότητες στα Ιωάννινα. Προασπίζοντας το ευ αγωνίζεσθαι ο Βάιος Δημητρίου στηρίζει  με κάθε τρόπο τις αθλητικές ομάδες στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα με σκοπό να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στην πόλη. Ο Φούρνος μας στέκεται ιδιαίτερα δίπλα στις ανάγκες της νεολαίας προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και την ομαδικότητα. 

 

overview right

 

 Εθελοντισμός

Ο Βάιος Δημητρίου ευαισθητοποιείται από τις ανάγκες των πολιτών, ειδικά σε περιόδους κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Με γνώμονα τις κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις στα Ιωάννινα, ο Βάιος Δημητρίου στηρίζει μέσω χορηγιών ενέργειες όπως η εθελοντική αιμοδοσία, το Χαμόγελο του Παιδιού, ο μητρικός θηλασμός κ.α., με σκοπό να ενημερωθεί η πόλη των Ιωαννίνων για τέτοιες εθελοντικές δράσεις. Ο Φούρνος μας στέκεται δίπλα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες και προωθεί τον εθελοντισμό στα Ιωάννινα.

 

 

Φούρνος

 Ν. Ζέρβα & Σαλαμάγκα 1

2651029413

info@vaiosdimitriou.gr

Sportscaffe

 Δωδώνης & Καποδιστρίου

2651068598

info@vaiosdimitriou.gr

Προμηθευτές

 Δωδώνη

Philadelphia

Hellmann's

Προμηθευτές

Μύλοι Παπαφίλη

Pummaro

     Sitemap